EUCZ
Kategorie
ÚvodNejčastější otázkyTepelná výdrž. Proč je udávaná tepelná výdrž STANLEY® někdy nižší než u konkurenčních produktů?

Tepelná výdrž. Proč je udávaná tepelná výdrž STANLEY® někdy nižší než u konkurenčních produktů?

Proč je udávaná tepelná výdrž STANLEY® někdy nižší než u konkurenčních produktů?

Zjednodušeně řečeno, tam kde STANLEY® končí s měřením, konkurence pokračuje dál....Na uvádění tepelné výdrže neexistuje žádná ani ČSN ani EU norma. Proto výsledky měření a uvádění jejich výsledků liší. STANLEY® standardní měření probíhá za teploty okolí 20 stupňů Celsia (podobně jako u konkurence). Jako výchozí teplota pro horké je stanovena teplota 95 stupňů Celsia a jako výchozí pro studené je počáteční teplota 2 stupně Celsia. Pro případ ledu  bere ledová tříšť. U horkého obsahu přestává měřit při teplotě obsahu 60 stupňů Celsia a u studeného při dosažení teploty 10 stupňů Celsia a u ledové tříště, její rozpuštění na vodu. 60 stupňů Celsia je teplota, kdy v tekutině začínají samovolně množit bakterie, které by pro některé citlivé jedince mohly způsobit zdravotní problémy. Proto při 60 Celsia STANLEY® své testy ukončuje. STANLEY® se ke svým zákazníkům chová fér a zodpovědně nechce je zklamat v žádné situace, která v reálném životě může nastat. Se STANLEY® jste připraveni - STANLEY®  Built for Life®.